مدیرعامل نیروگاه اصفهان با اشاره به اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون ۱۸۹ میلیون مگاوات ساعت انرژی در نیروگاه اصفهان تولید شده است، گفت: این مجموعه با اجرای مدون پروژههای بهبود و بهينهسازی همواره سعی در حفظ ضريب بالای آمادگی، راندمان طراحی و ظرفيت خود داشته است.
به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق اصفهان، مهندس حسین امنیه با اعلام این خبر، افزود: نیروگاه اصفهان به عنوان دومین نیروگاه بخار احداث شده و از قديمیترين نيروگاههای بخار فعال كشور، نماد صنعت نيروگاهی بوده و در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در برهههای مختلف تاريخی به طور مستمر و پايدار در خدمت صنعت برق كشور بوده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بالغ بر ۱۸۹ میلیون مگاوات ساعت انرژی در این نیروگاه تولید شده است، ادامه داد: این مجموعه با اجرای مدون پروژههای بهبود و بهينهسازی همواره سعی در حفظ ضريب بالای آمادگی، حفظ راندمان طراحی و ظرفيت خود داشته است. اين نيروگاه با ضريب آمادگی بالای ۹۰ درصد و با حداكثر توان، آمادگی تامين انرژی مورد نياز شبكه در شرايط بحرانی پيک را دارد.
مدیرعامل نیروگاه اصفهان این میزان تولید را ناشی از انجام تعمیرات تخصصی و مهم در این نیروگاه عنوان کرد و افزود: طبق برنامهریزی انجام شده در جهت افزایش مگاوات واحدهای بخاری نیروگاه اصفهان فعالیتهایی از قبیل: واترجت داخل کلیه مبدلهای حرارتی مخصوصا لولههای کندانسور تمامی واحدها، تعویض سر دوشی ها و پکینگهای ۶ سل از برج خنک کن واحد دوم ۳۲۰ مگاواتی، تعویض رایزرهای فلزی برج خنک کن واحد دوم ۳۲۰ مگاواتی با رایزرهای فایبرگلاس، اسیدشویی کولرهای هیدروژن واحدهای ۳۷.۵ مگاواتی، ساخت و تعویض والوهای ریسیرکوله فیدواترپمپهای واحدهای ۳۷.۵ مگاواتی، تعویض بستهای سوپرهیترهای بویلر واحد ۱۲۰ مگاواتی، تعویض ترانس تحریک واحد اول ۳۲۰ مگاواتی، ساخت داخل و تعویض والوهای اصلی توربین واحد دوم ۳۲۰ مگاواتی، بازسازی نازلهای هوای مشعلهای بویلر واحدهای ۱۲۰ و ۳۲۰ مگاواتی، تعویض تعدادی از نازلهای واحد ۱۲۰ مگاواتی، ساخت دیفیوزرهای فیدپمپهای واحدهای ۳۷.۵ مگاواتی و تعویض آنها، انجام کلیه سرویس موتورها، بریکرها، ترانسها، تجهیزات ابزاردقیق، تست و کالیبره تجهیزات الکتریک و ابزاردقیق با موفقیت صورت گرفته است.
مهندس امنیه افزود: هم اکنون تعمیرات اساسی واحدهای ۳۷.۵ مگاواتی در حال انجام است.
مهندس امینه خاطرنشان کرد: چندین طرح بزرگ نیز جهت صرفهجویی در مصرف آب این نیروگاه اجرایی شده که از مهمترین آنها میتوان به احداث، راهاندازی و بهرهبرداری تصفیهخانه فاضلاب شهری نیروگاه اصفهان اشاره کرد.
وی با اشاره به طراحی و ساخت بیش از۱۸۰ قطعه حساس توسط متخصصان این نیروگاه، گفت: طراحی و ساخت این قطعات و تجهیزات با تکیه بر توانمندیهای داخل کشور انجام گرفته است و منجر به صرفهجویی ارزی قابل ملاحظه و کاهش هزینههای جاری نیروگاه شده است.
مهندس امنیه در پایان بیان کرد: اين نيروگاه با وجود بمباران در جنگ تحميلی و نيز اعمال تحريمهای گسترده با اتكا به اراده خودباوری و سرماي های انسانی خود همواره و به طور مستمر در مدار توليد قرار داشته است؛ به نحوی كه در حال حاضر تعمیرات واحدهای مولد برق نیروگاه اصفهان به دست متخصصان این نیروگاه انجام میشود.
نیروگاه اصفهان در جنوب غربی اصفهان واقع شده و دارای پنج واحد بخاری مولد برق با ظرفیتهای متنوع و مجموع توان اسمی تولید ۸۳۵ مگاوات برق است.
|