تامین 30 درصد آب مورد نیاز نیروگاه اصفهان با اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب شهری

آرشیو نشریه داخلی  آرشیو نشریه داخلی   سایتهای مرتبط  سایتهای مرتبط   گالری تصاویر  گالری تصاویر   مناقصات و مزایده ها  مناقصات و مزایده ها   معرفی شرکت  معرفی شرکت   معرفی مدیرعامل شرکت  معرفی مدیرعامل شرکت  

به نظر شما طراحي جديد سايت چگونه است؟
: عالي
: خوب
: متوسط
: کمي ضعيف
: ضعيف
   صفحه اول
   اخـبـار ››
   آمار و اطلاعات ››
   مقالات و پروژه های تحقیقاتی
   مدیریت بحران و پدافند غیرعامل
   قطعات ساخت داخل
   رسیدگی به شکایات
   پرسشهای متداول
   ساعات کاری شرکت
   عضویت در سایت
   جستجو در سایت
   نقشه سایت
   وزارت نیرو
   شرکت مادر تخصصی
   تماس با ما
   درباره ما












  شمسی   

               

 تامین 30 درصد آب مورد نیاز نیروگاه اصفهان با اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب شهری

شماره خبر : 127    انتشار : 1/5/1397    ساعت : 11:27


 تامین 30 درصد آب مورد نیاز نیروگاه اصفهان با اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب شهری

با اجرای طرح احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری، 30 درصد آب مورد نیاز نیروگاه اصفهان تامین خواهد شد. همچنین با احداث برج خنک کننده خشک هیبریدی، مصرف آب واحدهای تولید برق، کاهش چشمگیری خواهدداشت.


رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق اصفهان در زمینه مشکلات ناشی از قطع آب رودخانه زاینده رود و کمبود آب مورد نیاز واحد‌های نیروگاه اصفهان اظهار داشت: طراحی واحد‌های نیروگاه اصفهان براساس برج ‌تر است و آب مصرفی واحد‌ها از طریق ۴ حلقه چاه فلمن که در مجاورت رودخانه زاینده رود احداث شده بود تامین می‌شد.
مهندس بهمن نیکی افزود: طبیعی است که با قطع آب رودخانه زاینده رود و عدم تغذیه چاه‌های فلمن از طریق بستر رودخانه به تدریج آب دهی این چاه‌ها کاهش یافته و نهایتاٌ به صفر برسد لذا یکی از شریان‌های اصلی تولید برق در این نیروگاه، دچار چالش شدید شد.
ایشان در ادامه در خصوص مشکلات ناشی از این اتفاق گفت: اصلی‌ترین رسالت شرکت مدیریت تولید برق اصفهان تامین برق مطمئن و پایدار است که تحت تاثیر یک عامل بیرونی (قطع آب رودخانه زاینده رود) قرار گرفت و متاسفانه درحال حاضر شاهد کاهش تولید برق در نیروگاه اصفهان هستیم.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق اصفهان ادامه داد: همانطور که در سوابق این نیروگاه، موجود است در سالیان متمادی نیروگاه اصفهان یکی از آماده‌ترین نیروگاه‌های شبکه سراسری برق ایران بوده و علیرغم اینکه واحد‌های تولید برق این نیروگاه، قدمت بالایی دارند به دلیل نگهداری و تعمیرات به هنگام و بهره برداری صحیح، همواره از آمادگی تولید حداکثری و درحد توان نامی برخوردار بوده ایم، ولی در حال حاضر امکان پیش بینی دقیقی از وضع تولید در این نیروگاه نمی‌توان داشت و متناسب با میزان آب دریافتی، تولید برق انجام می‌شود.
مهندس بهمن نیکی در ادامه در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌هایی برای مقابله با این کمبود آب دارید و تاکنون چه کار‌هایی در این زمینه انجام شده است اظهار داشت:
استفاده از خرد جمعی و ارائه ده‌ها پیشنهاد توسط کارشناسان به کمیته پیشنهادات شرکت مدیریت تولید برق اصفهان در راستای کاهش مصرف آب را از جمله برنامه‌های این شرکت عنوان کرد و اظهار داشت: باتوجه به امکانات موجود، بسیاری از این پیشنهادات به مرحله اجرا رسیده و کمک شایانی در صرفه جویی مصرف آب نیروگاه کرده است. از جمله احداث استخر ذخیره آب ۷۰۰۰ مترمکعبی، تغییر کاربری تانک مازوت ۲۲۰۰۰ مترمکعبی جهت ذخیره آب، ارتباط بین استخر‌ها و لوله‌های انتقال آب و مانند آن که قابلیت مانور نیروگاه در شرایط موجود را جهت تولید برق در ساعات پیک مصرف، بالا می‌برد. همچنین احداث یک استخر 2000 مترمکعبی فیلتراسیون، پمپ خانه و لوله کشی مورد نیاز جهت ایجاد سیستم آبیاری قطره ای به جای آبیاری سنتی قبلی که کاهش مصرف قابل ملاحظه ای در میزان آب مورد نیاز فضای سبز ایجاد کرد.
ایشان در ادامه در ارتباط با اجرای پروژه‌های مهم ساخت برج خشک هیبریدی و تصفیه خانه فاضلاب شهری جهت تامین آب مورد نیاز نیروگاه اصفهان گفت: عملیات اجرای پروژه احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری خوشبختانه کلید خورده و با به بهره برداری رسیدن این پروژه حدود ۳۰ درصد از آب مورد نیاز نیروگاه اصفهان از طریق تصفیه پساب شهری تامین خواهد شد و به یک تولید حداقلی، ولی ثابت و قابل اتکا دست پیدا خواهیم کرد. البته سرعت پیشرفت این پروژه نیز متناسب با تزریق نقدینگی است.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق اصفهان، همچنین در رابطه با پروژه احداث برج خشک هیبریدی اظهار داشت: خوشبختانه مجوزات لازم اخذ شده و قرارداد اجرایی آن با شرکت مپنا به صورت E.P.C در شرف انعقاد است و امیدواریم با اجرایی شدن آن بتوانیم حداقل یک واحد ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه را بصورت پایدار در شبکه داشته باشیم.
مهندس بهمن نیکی در پایان خاطر نشان کرد: اقدامات مشابهی هم برای واحد دیگر ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه اصفهان در دست بررسی است که امیدواریم به زودی شاهد اجرایی شدن این پروژه‌ها برای هر دو واحد 320 مگاواتی و کاهش چشمگیر مصرف آب و افزایش قابل ملاحظه تولید برق در نیروگاه اصفهان باشیم. ان شاءا...

 
Bookmark and Share
     

نظرات کاربران :

 
نام  : *  
نظرات : *

(حداکثر 700 کارکتر)

  
تعداد کارکتر تايپ شده :  
   


isfahanps.ir

ليه حقوق اين سايت برای شرکت مديريت توليد برق اصفهان محفوظ است. بروزرسانی تا تاریخ 1403/08/15

طراحی سایت در اصفهان هاست